03 de juliol, 2009

ACAMPADA 2009



Per un dia la Plaça Lluís Companys, s'ha convertit en un improvisat campament amb tendes de tots tipus; iglús, canadenques, de grosses de petites i de tots colors. Tot i que les primeres impressions feien pensa que l'idea de l'Acampada no engrescaria a gaire gent, tot el contrari, ja que l'esdeveniment va ser un èxit total, amb una participació força alta, tant per part dels més menuts com dels pares, i fins i tot d'alguns avis.
La jornada va transcorre sense cap tipus d'incidents, amb el muntatge de les tendes part dels pares els nens i els habituals col·laboradors de l'Associació de Fills i Amics del Burés. Una vegada el campament començava a estar enllestit es va fer una curta caminada fins una granja propera, on els nens varen pogué veure de a prop els centenars de pollets que allí si troben. Després de fer gana un bon entrepà per sopar i tot seguit el cinema a la fresca i jocs per els xics. A partir d'aquí a dormir o al menys a intentar-lo, si més no, a passar-ho be ja que d'això es tractava. Al mati un bon esmorzar i a desmuntar el campament.
Aquesta nova experiència a tret un a nota alta, per la qual cosa ja es pensa en repetir-la el curs que be.


















1 comentari:

monikq ha dit...

ens ho vam passar genial a la acampadaa si no hages sigut pel petit incdent que em van fer un parell de gamberross!! jajajaja

hem dormit poc pero hem rigut molt!!!

Visca el Bures!!

Petonetsss