20 de juliol, 2009

FESTES DEL BURÉS 2009.10è Aniversari

Els dies 18 i 19 de juliol, el barri Burés i l' Associació de Fills i Amics han celebrat la seva festa gran. Aquest any a estat una festa especial per a tots, doncs l'associació celebra els seus deu anys d' existència, un fet a remarcar, ja que avui dia fer que aquest tipus d'entitats rutllin es tot un esforç, que solament es pot dur a terme amb la col·laboració desinteressada de tots els seus associats.
Les festes d'enguany, se iniciaren el dia 18 amb els habituals jocs infantils. Tot seguit una sorollosa traca, dona pas a l'inici de la festa amb un bon sopar i el ball de nit, a carreg del grup Xarop de Nit. L'en demà dia 19 iniciem el dia amb una refrescant festa de l'escuma, on els petits i no tant petits gaudeixen de valent. Per finalitzar la festa una bona mostre de havaneres amb el grup Ultramar, i l' habitual Rom cremat a la mitja part.
L'Associació de Fills i Amics del Burés, vol donar les gracies a tots els assistents i col·laboradors, ja que tot i ser un any de forta crisis hem superat les expectatives amb una nota ben alta.