08 de juliol, 2009

AVENTURA....TOTAL

Un grup d'intrèpids membres de l'associació s'endinsa dins d'un dels torrents més inhòspits del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
Des de Mura vorejant la riera de Nespres per seguir pel torrent de la Font Freda i font de les Llossades, fins arribar al paratge dels Tolls, on l'emoció i el riure estan assegurats. Tot seguint torrent amunt fins la font de la Figuerota, per canviar al torrent del Roure del Parrac, i visitar les restes de l'arbre.
Esteu cansats?
Pues ara teniu pujada, fins el coll que separa el Pujol de la Mata del Turó de la Roureda. Acabem pujant al Pujol de la Mata de 773 metres, amb dos curts ressalts equipats amb ferros. Vista panoràmica i timba esfereïdora.
Baixem com podem i seguim fins el bucòlic llogaret de la Sesta Ferestega. Ara si...baixada a tope per les Costes de la Mata, Pujol del Llobet i retrobament amb la civilització al bonic poble de Mura.
Dia complet amb una mica de tot....visitas guiades (Puig de la Balma, Mura), senderisme, canyoning, barranquisme, escalada, ferrades, submarinisme...i sobre tot...bon rotllo i riure, riure i riure....


Tot caminant s'acabat el camí...toca anar torrent amunt i si escau mullar-se

Si et vols mullar et mulles, i si no vols també

Vols ballar un vals?

El qui més qui menys a llepat aigua.....alguns bany complet

Ni a la cua del senyor metge, hi ha tanta gent

El Roure del Parrac les ha vist de tots els colors...ara ja no diu res

Trepant el Pujol de la Mata

Mini ferrada per pujar al cim

Cim del Pujol de la Mata, a 773 de metres d'altura

Per baixar caldrà una mica de col·laboració

Dia complet...ens hem mullat per sota i ara ens reguen per sobre