04 d’agost, 2007

LA PLETA DE LA VILA (15 de juliol del 2007)

Un grup de veïns del barri, el passat dia 15 de juliol aprofitant el bon temps, es van desplaçar amb cotxe fins el poblet de Saldes, sota els peus del Pedraforca; desprès varen prendre direcció a Gósol. Des del coll de la Trapa, remuntaren per pistes enquitranades els primers contraforts de la serra d'Ensija fins la Pleta de la Vila, un lloc habilitat amb taules i graelles, per passar un bon dia a prop de la natura. A tocar la zona d'esbarjo i trobem el Parc de la Palomera.

http://www.parcdepalomera.com

La Palomera és un parc d'aventura en mig del bosc, on hi podem trobar tirolines, ponts penjats, escales de corda, lianes etc, un lloc ideal pels més joves, tot i que el preu del recorregut és pot considerar una mica elevat.
Sense força gaire l’adrenalina i deixant per els més joves les tirolines i demès estris voladors, varem poder degustar un variat dinar a l'ombre dels pins; llavors per acabar de cremar toxines els més intrèpids van fer un petit recorregut de uns deu minuts (per no perdre la gana) a la recerca d'un poblat ibèric. De tornada es va decidir fer una ruta alternativa per continuar fen recerques, aquest cop buscant les petjades d'uns hipotètics dinosaures, unes empremtes que a dia d'avui encara estem buscant, una bona excusa per tornar-hi un altre dia.


El poble de Maçaners dona per molt, noies, el Pedraforca i un Ferrari


El Mirador del Gresolet


Turistes amb ulleres de sol


El dinar sota l'ombra dels pins


Excursió al poblat ibèric


Buscant les petjades