31 de juliol, 2007

LA JUNTA I ELS SOCIS

Qui som?
L'Associació de Fills i Amics del Burés, és un grup de persones que en aquests moments esta al voltant del centenar d'associats, que d'una manera o d'altre tenen una relació amb el nostre barri. Des de fa alguns anys l'Associació organitza cada temporada un seguit d'actes, la majoria dels quals es duen a terme a la Plaça Lluís Companys (Plaça Burés). Aquestes activitats comencen a la primavera amb la Caminada Popular, tot seguit es celebra la Revetlla de Sant Joan i poc desprès arriben els dos dies de la Festa Gran, amb un sopar de germanor, ball, jocs infantils, havaneres etc..Per acabar la temporada celebrem la Castanyada de Tots Sants.
Tots aquests actes son gratuïts per a tothom, menys el sopar de la Festa Gran. L'Associació de Fills i Amics del Burés, és una entitat sense anim de lucre, que es manté activa gracies a les aportacions dels seus associats (15 euros anuals), les ajudes que aporta l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar i la col·laboració altruista d'alguns dels seus membres.

1 comentari:

Bastoners ha dit...

Mirant la Web dels Fills i Amics del Burés, molt maca per cert, he vist que l'enllaç els Bastoners es antiga i no mostra cap informació.

Per aquest motiu us demanaria que canviesiu l'enllaç genèric del "Ball de Bastons" per aquesta molt més actualitzada: http://bastonerscastellbellielvilar.blogspot.com/

Gracies.
Atentament: Josep Ma.