25 de juliol, 2007

EXPOSICIÓ 2007

L'Exposició d'aquest any, de primer pot arribar a semblar atípica, hi ha una mica de tot, pro això vol dir, que ha estat un recull obert a tothom que hi hagi volgut participar.
Aquesta mostra, també té un altre punt de vista que possiblement el visitant no sàpiga captar, pro els que hem ajudat al seu muntatge, ens hem adonat que és una exposició plena de sentiments, en vers les persones que han aportat aquest petits tresors, alguns de persones estimades que ja no estan entre nosaltres, pro que han estat guardats amb molta cura, durant anys; per un altre costat una exposició plena de records, que ens apropen a l'infantesa de molts dels participants.
Altres treballs més actuals, labors, quadres, ceràmiques, col·leccionisme de ràdios... ens fan entendre una mica la personalitat dels seus autors, unes feines realitzades amb paciència, pulcritud, perseverança i amb ganes de superació.
Un altre dels aspectes positius d'aquesta exposició i que cal destacar, és la col·laboració i bona harmonia que hi hagut entre tots els expositors durant el muntatge de la mateixa, la gran majoria és coneixent de tota la vida, són familiars, amics o veïns, per això, l'exposició d'aquest any la tenim que valorar i saber interpretar, ja que a més de ser una mostra per satisfer al visitant, també és una manera de fer poble i de donar a conèixer el nostre barri, la nostre associació i totes les persones que formen aquest nucli de veïns i d'amics.