13 d’abril, 2009

CARTES ANÒNIMES

Avui dilluns Dia de la Mona, un dels membres de l'Associació a rebut directament a la seva bústia una carta anònima, que diu el següent;

(aclariment: l'escrit esta redactat en castellà ¿?...segurament per dissimular i fer veure que la anònim no be, d'on realment be, tot i que també pot ser que el redactor no es defensi gaire amb la llengua del país).

Així diu;

Un grupo de socios estamos cansados de ver un grupo de gente como abusa de un local y instalaciones que son de todos los socios no nada mas de unos cuantos. Estais haciendo que el Bures sea lo que no ha sido nunca, una casa fea y separatista y muy injusta. No nos gusta nada como lo estais haciendo.
Un grupo de socios

Voldria aclarir que com a responsable i creador d'aquest blog, no soc partidari de contestar escrits d'aquest tipus, però crec que es normal fer varis aclariments des d'aquí, ja que al ser un escrit anònim els al·ludits no saben a qui dirigir-se.

De primer, no creiem que el grup de socis que se senten ofesos, sigui un grup molt nombrós, per la qual cosa l'escrit ja perd força.

De totes maneres estem d'acord en que tothom pugui expressar la seva opinió, tot i que estem totalment en contra de que això es faci anònimament; parlar cara a cara es de persones, quant es fa així, tot i pogué tenir opinions diferents, es pot arriba a ben entesos.
Els escrits anònims solen esta farcits d'opinions gens constructives, de personatges als quals els falta valor per expressar-se com a persones.
Fa una setmana hi va haver la assemblea anual de socis, a la qual i varen estar invitats tos els membres de associació, si algú tenia que donar alguna opinió, aquest era el moment fer-ho, sense tindre que arribar a la forma barroera d'una carta anònima.

Un local social com be diu el nom, es un lloc de reunió de tots el membres d'una associació, no fer-lo servir es convertir aquest espai en un lloc inútil; quant els ofesos diuen que el local es de tots, tenen tota la raó, per part dels responsables de l'Associació, a ningú se li ha negat el ús de dit local.
De totes maneres les persones que més fan servir aquest espai, també són les que s'encarregant del seu manteniment, per la qual cosa és normal que hi perdin més hores en el seu interior.

No creiem que reunir-se amb amics i veïns, sigui una cosa lletja, injusta i separatista, més aviat es tracta d’un acte normal i sociable, per la qual cosa seguirem fent el mateix, sense donar importància a cartes sense fonaments. Com a punt final, els ofesos manifestant que no els agrada el que fem, doncs tenen varies solucions; la primera es ser més sociables, enviar anònims es tot el contrari, la segona es assistir a l' assemblea de l'any vinent i presentar-se com a Junta alternativa, i la tercera no renova el carnet de l'Associació.

Signat;
El grup d'amics i veïns, que més fan servir el Local Social.

3 comentaris:

Monica ha dit...

olee olee i olee!!! K bunic que t'ha quedat!!!:D

m'agradat el ultim puntet!! jejeje

joan ha dit...

escrit mol ben ajustat als fets

joan ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.