19 d’abril, 2009

9ª CAMINADA POPULAR ASSOCIACIÓ DE FILLS I AMICS DEL BURÉS

Aquest any hem celebrat una caminada especial, tot i ser la novena, la tenim que situa dins dels actes del 10é Aniversari de l'Associació de Fills i Amics del Burés. Per això la organització a establert un format diferent a altres anys, canviant el habitual esmorzar a mig recorregut, per una botifarrada popular a la Plaça Lluís Companys, on hi ha pogut assistir tothom.
Pel que fa a la caminada, en aquesta edició s'ha dissenyat un recorregut curt, que des del barri Burés i per sota del turó del Marqués ha anat a buscar el Bosc Negre, travessant per dos vegades el torrent de l'Abadal, per retornar al Burés.
Ja a la plaça s'han retrobat els caminants, amb els organitzadors, veïns, socis i amics, per pogué gaudir d'una suculenta botifarrada, on no hi ha faltat de res. Per tal de commemorar el 10é Aniversari de l'Associació, els associats han rebut un clauer de recordatori.
La celebració ha estat a l'alçada dels esdeveniments, doncs hem superat la presencia de participants d'altres edicions, amb uns 125 caminants i un total de 220 persones, a l'hora de la botifarrada.
Enhorabona als organitzadors i graciés a tots els participants, els quals amb la seva presencia fant que aquestes trobades tinguin sentit.


Sortida de la caminada, amb el Pont Vell ple de gom a gom

Detall de la caminada

Diverses imatges de la botifarrada











El Lluís, també s'ha fet soci

Clauer de recordatori