11 de setembre, 2008

LA SENYERA DEL TURÓ DEL MARQUÈS.

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, a decidit posar una gran senyera al punt més alt del Turó del Marqués, un dels cims més emblemàtics del nostre municipi. L'alçada d'aquest cim, propera als tres cents cinquanta metres fa que la nova senyera sigui vista des de molts punts del poble, fins i tot de la comarca. El veïnat del Burés, es sent molt identificat amb aquest turó, ja que forma part de l'entorn paisatgístic del nostre barri; per això avui un gran nombre de veïns han pujat fins el cim, amb motiu de la col·locació de la nova senyera. Deixant a part actes polítics, partits d'un color o d'un altre i records d'un passat molt llunya, el dia d'avui a servit per reunir a un grup de persones, que possiblement a part de sentir-se catalans, han pujat al turó amb el sol motiu de passar un bon mati, compartir caminada amb altres persones i esta clar, gaudir d'un bon esmorzar.

El Turó del Marquès amb la nova senyera al cim, i més a l'esquerra un altre senyera ja habitual dels últims anys, col·locada pels amics de Esquerra Republicana

El Turó del Marquès ofereix una gran vista del barri Burés

La nova Senyera al punt més alt del cim

Els caminants van arribant al punt de trobada

Alguns membres de l'Associació de Fills i Amics del Burés, al peu de la senyera

L'esmorzar, es realitza molt a prop del cim





Preparant l'entrepà

Apaivagant el cansament de la pujada

El traguet

Reposant forces per la tornada

Una part del grup

L'altre part

Tor el grup al cim del Turó del Marquès, amb la Senyera al fons

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin humor eh!! Amunt el jovent del Burés!!

Anònim ha dit...

Gràcies a aquest blog he pogut saber com es diu el turó que des de la carretera veig cada tarda quan torno de treballar!

He cercat "Castellbell i el Vilar senyera" i he pogut saber el nom del turó que llueix la senyera (tal com comenteu, la senyera es pot veure des de diversos punts i no passa desapercebuda!).

A veure si m'animo a pujar-lo aviat! Sempre amunt!