16 de gener, 2008

CAMINADA A LA ROCA FORADADA (ANY 2002)

A l'estiu de l'any 2002, un grup de veïns de l'Associació de Fills i Amics del Burés va organitzar una excursió per la serralada montserratina, pujant fins dins mateix de la Roca Foradada i llavors tot seguit donant una volta fins el coll d'Agulles, refugi Vicenç Barbé i Pas de la Portella. Cal destacar que la major part del grup, era format per quitxalla, que s'ho va passar de allò més bé. La Roca Foradada, és un gran trau, al bell mig del conglomerat, i que des de certa distancia presenta una forma triangular, prou curiosa. Una vegada situats sota la mateixa observarem un corriol que comença des de la dreta, i que ens permetrà pujar sense gaires dificultats fins dins mateix del forat, des d'on podrem gaudir d'unes boniques panoràmiques d'aquesta zona.


Vistes de la Roca Foradada

El grup dins de la Roca Foradada, on varem aprofitar per esmorzar (Fotografies de Josep Masats)Baixant de la Roca Foradada (Fotografies de Josep Masats)


Abans d'arribar al collet d'Agulles, fem diverses parades per descansar i gaudir del paisatge (Fotografies de Josep Masats)
Parada per descansar, al collet d'Agulles (Fotografies de Josep Masats)
Tot el grup, baixant l'entretingut Pas de la Portella (Fotografies de Josep Masats)

Cap comentari: