30 de novembre, 2009

BARÇA-MADRID..AL CENTRE CÍVIC

El Centre Cívic, acull un gran nombre de membres de l'associació, per presenciar en directa el clàssic de futbol més important de l'any. BARÇA 1 MADRID 0.





Fotos Marceli Puigdellivol

FESTA DINAR PER L'INDEPENDÈNCIA

L'Associació de Fills i Amics del Burés col·labora amb la Festa Dinar per l'Independència. Gambe varen tindre la sort de ser els agraciats d'un sorteig, on els i va tocar un pernil.









Fotografias de Marceli Puigdellivol

22 de novembre, 2009

ESTEM PREPARANT LA PROXIMA SORTIDA

07 de novembre, 2009

CASTANYADA 2009

Com cada any i fidel a les seves activitats l'Associació de Fills i Amics del Burés a tornat a organitzar la popular Castanyada d'enguany. Aquest any amb més calor que fred, així a les fogueres solament i hem vist l'encarregat de torrar les castanyes, i a diferencia d'altres anys la gent no s'ha apropat al foc en busca d'escalfor. La organització ha estat perfecta, amb una mica de tot (castanyes, panellets, pastes dolces, musica, cava i refrescos), i la participació dins de lo habitual en els últims anys.











La Mònica ens diu que com cada any, l'associació te a la disposició dels seus associats els decims de loteria de Nadal

01 de novembre, 2009

CAMINANT A PROP DE CASA

Els membres de l' associació que no els agradin les emocions massa fortes, tenen en les sortides que organitza en Marceli una alternativa força interessant. Aquestes excursions ofereixen un mati caminant de valent, un esmorzar en un lloc tranquil i bon ambient, i la descoberta de llocs amagats de gran interes (cases abandonades, fonts, coves, avencs..etc) i tot molt aprop de casa. Aquí teniu una mostre de les últimes sortides.

Les Foradades-Serra de l'Obac

Font de la Portella-Serra de l'Obac

Turó Roig-Serra de l'Obac

Masia del Ginebral

Font de la Pola-Serra de l'Obac

Ermita de Sant Antoni-Montserrat